Praktisk information

Förråd
Till varje lägenhet hör ett uppvärmt förråd på entréplan.

Hiss
Huset har en mindre hiss. Vid transport av föremål som kan skada hissens väggar ska skyddsteckning användas.

Cyckelförråd

Cykelförråd finns på entréplan.
 

Innergård
Innergård med utemöbler och stenlagd uteplats finns.

Bredband, TV och telefoni

Fibernät finns tillgängligt via IP Only.

Tvättstuga
Tvättstuga finns på gatuplan. Här finns tillgång till två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt mangel. Bokningsbara tvättider 7-22 alla dagar i veckan. Om bokad tvättstuga inte tagits i anspråk efter 30 min, får annan person utnyttja tiden. 

 

Hushållsopor och matavfall
I soprummet finns tre sopkärl varav två för matavfall. Att sortera är att ta ansvar för miljön och StockholmStad kommer inom en snar framtid att kräva utsortering av matavfall.

Tidningar och förpackningsmaterial kastas i de behållare som finns vid återvinningsstationen på Igeldammsgatan nära huset.

 

Farligt avfall och småelektronik
För återvinning av farligt avfall besöker den mobila miljöstationen Flemingatan 70, precis i korsningen Igeldammsgatan/Flemingatan ca 8 ggr per år. När denna återfinns på ovannämnd adress finner man information om här.
 ​​​​
Parkering
Är man folkbokförd i stadsdelen kan boendeparkering ansökas hos Stockholm Stad. Läs mer om boendeparkering här: Boendeparkering i Stockholm

Närmaste kommunalt garage är Igeldammsgaraget. Anmälan till kön görs via Stockholm Parkering.

Kommunikationer
Utanför porten rullar buss 65 förbi mot Skeppsholmen eller Fredhäll, närmaste busshållsplats heter Igeldammsgatan.

Det tar 7 minuter att gå till närmaste tunnebanenedgång vid Fridhemsplan där både grön och blå t-bana finns. Fridhemsplan är även knutpunkt för många busslinjer, bl. a. stamnätbussar 1, 3 och 4.