För mäklare

Välkommen till oss i Brf Hummersberg! 

Vi bor i en charmig och välskött fastighet från 1930 som ligger belägen i ett lungt och grönskande område vid vackra Karlbergskanalen. Här finns båtliv, utmärkta promenadstråk, och joggingspår, samtidigit som det är nära till kommunikationer och affärer. Ett attraktivt, centralt, och lungt läge på Kungsholmen.

I omedelbar närhet till huset ligger en resturang och en glassbar. På 15 minuter promenerar man till Rörstrandsgatan med dess rika utbud av caféer och restauranger. Närliggande Hornsbergs Strand erbjuder både restauranger och badmöjligheter. På ca 10 minuters avstånd finns fyra olika gym att välja på, även tennisbanor ligger på promenadavstånd. På drygt 10 minuter når man ett kanotcenter som hyr ut kajaker och kanoter.

Vi har nära till Fridhemsplan, med tillgång till mataffärer, banker, post, apotek och med många butiker i Västermalmsgallerian. På Lindhagensgatan, på ett gångavstånd av cirka 15 minuter, ligger en stormarknad samt några butiker.

Det är endast 7 minuters promenad från huset till närmaste tunnelbanenedgång, vid Mariebergsgatan. Från Fridhemsplans T-banestation går grön och blå linje och vid Fridhemsplan passerar bl.a. busslinjerna 1, 3 och 4. Utanför huset ligger även busshållsplats Igeldammsgatan där buss 65 går.

På 25 minuter är man på Kungsgatan efter att ha promenerat längs Karlbergskanalen. Utefter kanalen går också en cykelväg.

BRF Hummersberg bildades 2001. Fastigheten förvärvadeds 2003. Marken ägs av förenigen.

Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare. Delat ägande är tillåtet men minsta andel ska vara 10% eller mer. 

Ansökan om medlemskap skickas till:
BRF Hummersberg
Att: Kassören
Kungsholms Strand 179 BV
112 48

Antal lägenheter: 30 lägenheter varav 29 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 1 hyreslokal
Hiss: Ja
Tvättstuga: Ja, entréplan
Förråd: Ja, entréplan
Fibernät: Ja, via IP Only

I anslutning till att medlem flyttar in hålls ett enklare informationsmöte mellan den nya medlemmen och en representant ut styrelsen.